Bryllup planlaegning blog

Planlægning af et bryllupFor hver mand er bryllupsdagen en smertefuld oplevelse. Og det vil jeg ikke have, om brylluppet tæller med intellektet eller er den sidste kendte største drøm. Jeg har drømt om dette øjeblik siden min barndom. Og det gik. Min langtidse forlovede gav mig roen. Vi begyndte forberedelserne til denne hellige begivenhed. Værelset, kjole, kjole er de perfekte ting, vi tænkte på. De havde ikke alle store bryllupsfest, så lokalet blev relativt hurtigt fundet. Når det kommer til en brudekjole, har jeg lige bestilt det. Jeg har længe kendt, hvad jeg vil, jeg prøvede ikke engang at se ud som en i butikken, gik lige til sømestressen. Hvad angår jakkesætet, brød den fremtidige type ikke i bandet. Han vil gerne klæde sin gamle kjole, for i ham syntes han godt, som han troede. Tilsætningsstoffer og gik i en lavine tempo.

Udvælgelse af vielsesringeDer er stadig et udvalg af vielsesringe. Vi både gerne lyse, moderne ting. I klubben, blandt dem, måtte disse vielsesringe bevares i denne procedure. Vi kom op med en kombination af lys og rødt guld. Vi søgte lidt, men vi fandt det næsten perfekt. Før de er klar til at modtage, i salonen tilbød de os midlertidige bands, for engagementsperioden.

Midlertidige vielsesringe?Det er nok en ny mode og en procedure for at få fingrene til de næste smykker. Det fik mig til at grine lidt, og senere indså jeg, at hvis det var som en anden ring for mig, var det den eneste nyhed for min forlovede. Hvilken fyr vil jo jo bruge medicin på fingrene? De kan ikke lide at blive ringet. De var enige om en sådan løsning, og vi gik godt i vores vielsesringe. Min anden mand arbejdede og lærte at kende dette link med alt, hvad der var muligt. Især til briller. Og lige til en øl krus. Men jeg må indrømme at han bar det med stolthed. Og han annoncerede til alle mine venner. Der var andre situationer selv. Nogle troede, at vi allerede var blevet gift, og de informerede os ikke om det. En særlig tante følte sig stærkt fornærmet og overbeviste hende om, at disse også ikke var de perfekte vielsesringe. Hun sagde, at verden var skør, mens hun ikke ville hjælpe i denne vanvittighed. Men hun lovede at det rigtige bryllup ville komme. Som følge heraf modtog de passende vielsesringe fra juveleren. De var høje. Præcis dem vi bestilte. I øjeblikket kunne vi ikke vente med at oprette dem officielt.

ceremoniIndtil målet kom denne fantastiske dag. Vejret var klart, solen skinnede, hvilket bestemt er en let prognose for bunden. Jeg tager ikke hensyn til overtro, som jeg især kunne lide. Kirken var god, smagfuldt indrettet, hvilket var værdien af ​​mine planer for søstrene. De opstod virkelig i anledning af opgaven. Vi klædte os til masserne af gæster. Præsten gav os opmuntring. De vigtigste ord blev skrevet i landet: Ja. Vi var i øjeblikket gæst og kvinde. Vi var meget glade. Nu er det tid til at spille. Der var et bryllup foran os. Vi flyttede alle til et lejet værelse, en festlig middag blev serveret. Det tidligere bestilte orkester spillede hugget. Der var ikke noget formål med dans og underholdning. Alle havde det sjovt til daggry. Det var en rigtig god dag.